logo van Pareto

Wil u Pareto aanbevelen bij uw vrienden, familieleden of kennissen ?Beste klant,

We bevinden ons nog steeds in een periode waarvan we gehoopt hadden ze achter ons te hebben gelaten. We wensen van harte dat u en uw familie het goed stellen tijdens deze vaak moeilijke en onzekere tijden.

We schrijven u in het kader van de steun die Pareto sinds vele jaren biedt voor de werking van SOS kinderdorpen. We ondersteunen hen door tijdens de maanden november en december voor elke nieuwe klant een som te schenken aan SOS kinderdorpen.

Wij zullen echter de komende twee maanden geen evenementen kunnen/mogen organiseren en hierdoor moeilijk nieuwe klanten kunnen maken. We weten evenwel dat een actieve referentie, door over Pareto te praten binnen uw netwerk, reeds jaren voor ons de beste manier is om in contact te komen met nieuwe klanten.

Om u extra aan te moedigen ons in contact te brengen met personen die interesse hebben in onze dienstverlening en opnieuw de actie SOS kinderdorpen te helpen, vragen we uw steun in onze eindejaarsactie rond referenties. Deze actie is geldig tot eind januari 2021 en geldt voor elke referentie die klant wordt bij Pareto.

Concreet betekent dit het volgende :

  • Een gift van 350 euro naar SOS kinderdorpen
  • Een korting van 250 euro op de normale prijs van een analyse door onze diensten op basis van uw referentie

U kan ons helpen door de gegevens achter te laten. Wij zullen er op toezien dat we geïnformeerd worden dat u diegene was via wie de referentie ons heeft leren kennen zodat we ook u op gepaste wijze kunnen bedanken.


Kunt u ons aanbevelen bij vrienden, familieleden of kennissen?

Uw gegevens worden max. 3 jaar bijgehouden. U kan ons via e-mail contacteren om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te schrappen.